Guldsmeder - Fakta och information om Juvelerare och Guldsmeder
Juvelerare - Börjessons Guld & Konsthandel AB

Juvelerare | Börjessons Guld & Konsthandel AB i Göteborg

I Göteborg finns det 17 juvelerare och guldsmeder som säljer och tillverkar juveler och smycken varav Börjessons Guld & Konsthandel AB är en av dem. Då både pris och kvalité på guldsmycken med ädelstenar kan variera mellan guldsmederna och därför kan det vara smart att kolla med flera juvelerare i Göteborg eller på andra orter i Västergötland.

När du kontaktar någon juvelerare eller guldsmed är det bra om du har en uppfattning om hur du vill att ditt smycke ska se ut och vilken typ av stenar du vill ha. Mer detaljer om juvelerare kan du hitta genom att besöka Börjessons Guld & Konsthandel AB eller andra guldsmeders hemsidor. Eftersom det finns flera juvelerare som arbetar med att tillverka guldsmycken på samma ort som Börjessons Guld & Konsthandel AB är det definitivt givande att sondera pris och idéer på smyckena samt försöka hitta omdömen hos minst två av juvelerarna. Börja dock att höra efter med Börjessons Guld & Konsthandel AB först eftersom de är bra på smycken.
Bäst är att kontakta Börjessons Guld & Konsthandel AB om du vill ha hjälp av en bra juvelerare eller guldsmed på följande sätt:


Börjessons Guld & Konsthandel AB

Västra Hamngatan 15

411 17 Göteborg