Guldsmeder - Fakta och information om Juvelerare och Guldsmeder
Juvelerare - Wilhelm Petterssons Guldsmedsaffär AB

Juvelerare | Wilhelm Petterssons Guldsmedsaffär AB i Stockholm

I Stockholm finns det 35 juvelerare och guldsmeder som säljer och tillverkar juveler och smycken varav Wilhelm Petterssons Guldsmedsaffär AB är en av dem. Då både pris och kvalité på guldsmycken med ädelstenar kan variera mellan guldsmederna och därför kan det vara smart att kolla med flera juvelerare i Stockholm eller på andra orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon juvelerare eller guldsmed är det bra om du har en uppfattning om hur du vill att ditt smycke ska se ut och vilken typ av stenar du vill ha. Mer detaljer om juvelerare kan du hitta genom att besöka Wilhelm Petterssons Guldsmedsaffär AB eller andra guldsmeders hemsidor. Eftersom det finns flera juvelerare som arbetar med att tillverka guldsmycken på samma ort som Wilhelm Petterssons Guldsmedsaffär AB är det definitivt givande att sondera pris och idéer på smyckena samt försöka hitta omdömen hos minst två av juvelerarna. Börja dock att höra efter med Wilhelm Petterssons Guldsmedsaffär AB först eftersom de är bra på smycken.
Bäst är att kontakta Wilhelm Petterssons Guldsmedsaffär AB om du vill ha hjälp av en bra juvelerare eller guldsmed på följande sätt:


Wilhelm Petterssons Guldsmedsaffär AB

Drottninggatan 70

111 21 Stockholm