Guldsmeder - Fakta och information om Juvelerare och Guldsmeder
Juvelerare - Lars Kjellander Ordensatelje

Juvelerare | Lars Kjellander Ordensatelje i Stockholm

I Stockholm finns det 35 juvelerare och guldsmeder som säljer och tillverkar juveler och smycken varav Lars Kjellander Ordensatelje är en av dem. Då både pris och kvalité på guldsmycken med ädelstenar kan variera mellan guldsmederna och därför kan det vara smart att kolla med flera juvelerare i Stockholm eller på andra orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon juvelerare eller guldsmed är det bra om du har en uppfattning om hur du vill att ditt smycke ska se ut och vilken typ av stenar du vill ha. Mer detaljer om juvelerare kan du hitta genom att besöka Lars Kjellander Ordensatelje eller andra guldsmeders hemsidor. Eftersom det finns flera juvelerare som arbetar med att tillverka guldsmycken på samma ort som Lars Kjellander Ordensatelje är det definitivt givande att sondera pris och idéer på smyckena samt försöka hitta omdömen hos minst två av juvelerarna. Börja dock att höra efter med Lars Kjellander Ordensatelje först eftersom de är bra på smycken.
Bäst är att kontakta Lars Kjellander Ordensatelje om du vill ha hjälp av en bra juvelerare eller guldsmed på följande sätt:


Lars Kjellander Ordensatelje

Rehnsgatan 11

113 57 Stockholm