Guldsmeder - Fakta och information om Juvelerare och Guldsmeder
Juvelerare - Michels Mega Guld & Silversmed

Juvelerare | Michels Mega Guld & Silversmed i Norsborg

I Norsborg finns det 4 juvelerare och guldsmeder som säljer och tillverkar juveler och smycken varav Michels Mega Guld & Silversmed är en av dem. Då både pris och kvalité på guldsmycken med ädelstenar kan variera mellan guldsmederna och därför kan det vara smart att kolla med flera juvelerare i Norsborg eller på andra orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon juvelerare eller guldsmed är det bra om du har en uppfattning om hur du vill att ditt smycke ska se ut och vilken typ av stenar du vill ha. Mer detaljer om juvelerare kan du hitta genom att besöka Michels Mega Guld & Silversmed eller andra guldsmeders hemsidor. Eftersom det finns flera juvelerare som arbetar med att tillverka guldsmycken på samma ort som Michels Mega Guld & Silversmed är det definitivt givande att sondera pris och idéer på smyckena samt försöka hitta omdömen hos minst två av juvelerarna. Börja dock att höra efter med Michels Mega Guld & Silversmed först eftersom de är bra på smycken.
Bäst är att kontakta Michels Mega Guld & Silversmed om du vill ha hjälp av en bra juvelerare eller guldsmed på följande sätt:


Michels Mega Guld & Silversmed

Fittjavägen 23

145 53 Norsborg