Guldsmeder - Fakta och information om Juvelerare och Guldsmeder
Juvelerare - Caroli Juvel Helene & Jonas Wehtje

Juvelerare | Caroli Juvel  Helene & Jonas Wehtje i Malmö

I Malmö finns det 24 juvelerare och guldsmeder som säljer och tillverkar juveler och smycken varav Caroli Juvel Helene & Jonas Wehtje är en av dem. Då både pris och kvalité på guldsmycken med ädelstenar kan variera mellan guldsmederna och därför kan det vara smart att kolla med flera juvelerare i Malmö eller på andra orter i Skåne.

När du kontaktar någon juvelerare eller guldsmed är det bra om du har en uppfattning om hur du vill att ditt smycke ska se ut och vilken typ av stenar du vill ha. Mer detaljer om juvelerare kan du hitta genom att besöka Caroli Juvel Helene & Jonas Wehtje eller andra guldsmeders hemsidor. Eftersom det finns flera juvelerare som arbetar med att tillverka guldsmycken på samma ort som Caroli Juvel Helene & Jonas Wehtje är det definitivt givande att sondera pris och idéer på smyckena samt försöka hitta omdömen hos minst två av juvelerarna. Börja dock att höra efter med Caroli Juvel Helene & Jonas Wehtje först eftersom de är bra på smycken.
Bäst är att kontakta Caroli Juvel Helene & Jonas Wehtje om du vill ha hjälp av en bra juvelerare eller guldsmed på följande sätt:


Caroli Juvel Helene & Jonas Wehtje

Rundelsgatan 1

211 36 Malmö