Guldsmeder - Fakta och information om Juvelerare och Guldsmeder


Juvelerare - Chrisis Silver o. Smycken

Juvelerare | Chrisis Silver o. Smycken i Lund

I Lund finns det 5 juvelerare och guldsmeder som säljer och tillverkar juveler och smycken varav Chrisis Silver o. Smycken är en av dem. Då både pris och kvalité på guldsmycken med ädelstenar kan variera mellan guldsmederna och därför kan det vara smart att kolla med flera juvelerare i Lund eller på andra orter i Skåne.

När du kontaktar någon juvelerare eller guldsmed är det bra om du har en uppfattning om hur du vill att ditt smycke ska se ut och vilken typ av stenar du vill ha. Mer detaljer om juvelerare kan du hitta genom att besöka Chrisis Silver o. Smycken eller andra guldsmeders hemsidor. Eftersom det finns flera juvelerare som arbetar med att tillverka guldsmycken på samma ort som Chrisis Silver o. Smycken är det definitivt givande att sondera pris och idéer på smyckena samt försöka hitta omdömen hos minst två av juvelerarna. Börja dock att höra efter med Chrisis Silver o. Smycken först eftersom de är bra på smycken.
Bäst är att kontakta Chrisis Silver o. Smycken om du vill ha hjälp av en bra juvelerare eller guldsmed på följande sätt:


Chrisis Silver o. Smycken

Lilla Fiskaregatan 8A

222 22 Lund

046-13 31 32