Guldsmeder - Fakta och information om Juvelerare och Guldsmeder
Juvelerare - C O Persson Ur, Guld och Silver AB

Juvelerare | C O Persson Ur, Guld och Silver AB i Kiruna

I Kiruna finns det 3 juvelerare och guldsmeder som säljer och tillverkar juveler och smycken varav C O Persson Ur, Guld och Silver AB är en av dem. Då både pris och kvalité på guldsmycken med ädelstenar kan variera mellan guldsmederna och därför kan det vara smart att kolla med flera juvelerare i Kiruna eller på andra orter i Lappland.

När du kontaktar någon juvelerare eller guldsmed är det bra om du har en uppfattning om hur du vill att ditt smycke ska se ut och vilken typ av stenar du vill ha. Mer detaljer om juvelerare kan du hitta genom att besöka C O Persson Ur, Guld och Silver AB eller andra guldsmeders hemsidor. Eftersom det finns flera juvelerare som arbetar med att tillverka guldsmycken på samma ort som C O Persson Ur, Guld och Silver AB är det definitivt givande att sondera pris och idéer på smyckena samt försöka hitta omdömen hos minst två av juvelerarna. Börja dock att höra efter med C O Persson Ur, Guld och Silver AB först eftersom de är bra på smycken.
Bäst är att kontakta C O Persson Ur, Guld och Silver AB om du vill ha hjälp av en bra juvelerare eller guldsmed på följande sätt:


C O Persson Ur, Guld och Silver AB

Vänortsgatan 2

981 32 Kiruna